
Mørbradgryde
Ingredienser
- 1 Svinemørbrad
- 1 pk Cocktailpølser
- 1 Rød grofthakket peberfrugt
- 1 Hakket løg
- 0,5 kg Champignon delt i 4
- 0,5 ds Hakkede tomater
- 1 fed Knust hvidløg
- 1 spsk Paprika
- 1 Bouillonterning (høns)
- 2 dl Fløde
Sådan gør du
- Mørbraden afpudses og skæres i store tern
- Bacon steges i en stor gryde og tages op af gryden
- Herefter brunes champignon i gryden og tages op igen
- Løg og peberfrugt steges i lidt fedtstof i en gryden, tages op
- Mørbraden brunes herefter sammen med paprika i gryden
- Når kødet er brunet godt lægges løg, peberfrugt, bacon og champignon tilbage i gryden igen og blandes godt sammen med hvidløget
- Tilsæt hakkede tomater samt vand så det lige dækker retten. Lad retten simre i 45 min
- Efter 25 min tilsættes pølserne i gryden
- Når retten er færdig øges varmen igen. Tilsæt fløde og bouillonterning, rør godt
- Smag til med salt og peber
- Jævn evt. med maizena
Noter
Ris er velegnet som tilbehør