Mørbradgryde

Ingredienser
  

  • 1 Svinemørbrad
  • 1 pk Cocktailpølser
  • 1 Rød grofthakket peberfrugt
  • 1 Hakket løg
  • 0,5 kg Champignon delt i 4
  • 0,5 ds Hakkede tomater
  • 1 fed Knust hvidløg
  • 1 spsk Paprika
  • 1 Bouillonterning (høns)
  • 2 dl Fløde

Sådan gør du
 

  • Mørbraden afpudses og skæres i store tern
  • Bacon steges i en stor gryde og tages op af gryden
  • Herefter brunes champignon i gryden og tages op igen
  • Løg og peberfrugt steges i lidt fedtstof i en gryden, tages op
  • Mørbraden brunes herefter sammen med paprika i gryden
  • Når kødet er brunet godt lægges løg, peberfrugt, bacon og champignon tilbage i gryden igen og blandes godt sammen med hvidløget
  • Tilsæt hakkede tomater samt vand så det lige dækker retten. Lad retten simre i 45 min
  • Efter 25 min tilsættes pølserne i gryden
  • Når retten er færdig øges varmen igen. Tilsæt fløde og bouillonterning, rør godt
  • Smag til med salt og peber
  • Jævn evt. med maizena

Noter

Ris er velegnet som tilbehør